Tove Styrke


Hur tänkte du där???

~ Love B ~

bowling party water skiing vanilla ice cream party


Har haft fullt upp hela helgen och har varit så himla trött, och nu när skolan har börjat igen har jag inte orkat något!
Men här kommer en update!

I fredags var vi och bowlade med nya klassen. Äran i T4-mästerskapet stod på spel... :P Måste säga att det gick väldigt bra för mig, vann på min bana iaf :)
På kvällen drog jag ut med Povel från klassen. Satte oss på en uteservering och drack lite drinkar och rörde oss senare till Frimis där vi träffade myyyyccket trevligt folk!! Så värt!

I lördags blev det lite välbehövlig shopping, en busstur upp till Nora, en runda på Noramarknaden, en skumpig biltur i bagageluckan (nu vet jag hur hundar har det ibland :S) och en sväng på vattenskidorna! Kom upp på första försöket, så nöjd :D
Kvällen närmade sig och det styrdes ihop en grillkväll som involverade mycket alkohol och festande fram till halv fem på morgonen... :P
Jättefina undies från Lindex, handcreme och spraydeo KICKS
Handcremen är bara helt underbar. Doftar otroligt, vanilj/gräddglass! Och jättebra för den blir inte sådär kladdig som handcremer kan bli, utan sjunker in snabbt och återfuktar massor!!
Wire
Babe
Bros
Och så lilla jag

Söndagen blev en lugn och skön dag, det var perfekt, dåligt väder för att bara slappa! Handlade mat med babe och hade en otroligt mysig kväll!

~ Love B ~

Old ones...


Sitter och lyssnar igenom alla låtar jag har på datorn. Många nya men ofantligt många gamla. Det är otroligt vad mycket minnen man kan ha till en låt. Kärleksbekymmer, ledsna minnen, glada minnen, hemska, jobbiga, alla möjliga. På något sätt återupplever man minnena i tanken när man lyssnar på låten kopplat till minnet. Vissa låtar kan jag ännu inte lyssna på, efter flera år för att de drar upp så gamla och jobbiga minnen, av andra tåras ögonen upp av lycka och glädje. Av andra låtar kommer den där varma känslan fram från när man var nykär och allt var så himla spännande!
Och även fast man inte lyssnat på en låt på hundra år kan man fortfarande texten, som att man har suttit och lyssnat på den fem gånger i rad bara för att lära sig den. Den bara finns där i bakhuvudet. Vissa ord och meningar smärtar mer än andra och vissa gör mig bara så himla lycklig och får mig att vilja åka tillbaka i tiden och återuppleva det igen!
Ska nog sitta och lyssna mer i ett par timmar till!

Denna låt ger mig så bra minnen, en sån härlig och glad känsla i kroppen. Jag kan inte sitta still!!



~ Love B ~

Autumn


Även fast jag inte vill, måste jag nog snart inse att vi går mot mörkare och kallare tider och att det är lika bra att förbereda sig inför den tiden.
Jag har satt ihop ett litet kollage på hur jag kan tänka mig att gå klädd i höst. Inte de mest glada färgerna, men jag gillar kombinationen grått och svart! Gråa och svarta nyanser blandat med silvriga smycken av olika slag och ett par ganska grova boots till.
Skulle jag ha detta i garderoben skulle jag känna mig redo att möta hösten!
Blir nog att shoppa lite snart :D
black and grey


~ Love B ~

Back to school


Idag började skolan igen, det fjärde året. Det kändes faktiskt ganska bra att vara tillbaka vid skolbänken och skolan jag tog studenten ifrån för några månader sedan. Det känns som ett bra alternativ nu när jag inte har något jobb inför hösten eller något annat på schemat. Studiebidrag och lov är ju inget man ogillar heller :) Så det blir nog bara bra!

Nu är jag nyss hemkommen från pojkväns fotbollsmatch, de vann med 3-2, en viktig vinst!
Så nu sitter jag med en kopp te och värmer mig i soffan :)
Använde min söta lilla tesil som har formen av en robot :P How cute?!
För 49 kr kan du köpa dig en likadan, på Lagerhaus.


~ Love B ~

20110822


Hemma från ännu en körlektion! Känns bra, det är på gång, snart har jag det lilla rosa kortet i min ägo :D
Tänkte slänga upp lite bilder från lördagens tacokväll! Vi lagade tacos och sen drog vi ut på Frimis och dansade rumporna av oss :P
Och så ett riktigt fult paintkollage på vad jag hade på mig på kvällen :P
Byxor//Vero Moda Linne, cardigan & halsband//H&M Boots//Scorett

Nu ska jag stoppa i mig lite käk sen ge mig ut på en lång powerwalk! Ska bli skönt i regnet :)




~ Love B ~

2011 08 20


Tänkte bara visa vad jag fick med mig hem från H&M igår :)

12-pack örhängen, två ringar och ett halsband:)
12-pack örhängen 50 kr
Två ringar, guld och silver 50 kr styck
Fjäderhalsband 70 kr

Nu ska jag sätta igång och fixa mig inför kvällen! Blir tacokväll hemma hos boyfriend med vänner :D

~ Love B ~

When it rains.....


When it rains, you won't notice that i'm crying.

Vandrade runt på stan idag, fixade lite ärenden. Jag tröstshoppade lite, bl.a de ringarna jag hittade på H&Ms hemsida igår.

När jag kom ut från H&M öste regnet ner. Det var underbart! Jag njöt!
Alla människor sprang runt med paraplyn, påsar, jackor och väskor över deras huvuden. Allt för att undkomma regnet.
Inte jag. Jag njöt. Jag strosade fram i lugn takt och njöt av att känna de iskalla regndropparna mot mitt skinn. Jag lät tankarna inom mig rinna av mig i takt med att regndropparna rann nerför min kropp.
Det var iskallt, jag frös och jag sitter nu genomblöt från topp till tå. Jag kommer säkerligen att bli sjuk efter det här, men det gör mig inget. För det var så skönt, så lugnande.
Jag behövde det!


~ Love B ~

Vet inte riktigt där alltså.....



G Gick in på FashionInk och hittade det här.........



Alltså okej. Jag kan förstå easytone flipflops, men stövlar???
Nja det där går inte riktigt hem hos mig! Visst idén är ju smart men så värst snygga kan jag ju inte tycka att dem är!

Vad tycker ni?


~ Love B ~

fönstershoppar på internet


Kikade in på lite olika hemsidor och hittade lite som jag är sugen på!
Lite tråkigt är det att börja kolla på höstgrejjer, men det verkar ju inte som att vi kommer få någon mer sommarvärme här inte!


Dessa saker skulle jag inte tacka nej till :D

H&M GinaTricot och ONLY

H&Ms hemsida är jag så missnöjd med. Tycker deras "nya" webshop är dåligt strukturerad och så är det tråkigt att det är sånna där "klipp-och-klistra-modeller", de som man kan klä på själv, i deras dressingroom. Det ser lite B ut så att säga :/
Någon som håller med?


~ Love B ~

the rain is pouring down outside my window


Är det bara jag som tycker det är helt underbart att sitta inomhus när det spöregnar och åskan mullrar?
Det är så avkopplande och nästan lite som terapi. Man kopplar bort för ett tag och vid varje åsksmäll släpper man på något. Något som sitter djupt inne som måste bort liksom !

Och så luktar det så gott efter det har regnat, varm sommarkväll typ, fuktig asfalt och blomdofterna kommer fram så tydligt. Luften känns så klar och frisk, jag älskar't!

~ Love B ~

brun som en pepparkaka!


Idag har jag gått runt och haft en sockerbagare på hjärnan, hela morgonen, och inte hela låten utan bara delen där man sjunger om du är snäller så kan du få men är du stygger så får du gå. WHY? Det är ju inte direkt så att jag längtar till julen så mkt, jag vill ha mer sommar!!!!
Nu har jag bytt ut sockerbagaren mot veronica maggio, men snart kommer väl en annan popdänga dyka upp i skallen som jag inte kommer få ut!!
Senare idag ska jag träffa två av mina fina tjejor och planera lite!! I'm soooo excited!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D


~ Love B ~

At the dentist


I morse hade jag tandläkartid, 7.10..........
Vem sjutton går med på en tandläkartid tio över sju på morgonen? :O Ja det ångrar jag ju nu i efterhand!
Men jag lyckades på något vis att dra mig upp ur sängen, trött, hungrig och öm i benen efter gårdagens härliga träningstur!
Äntligen har jag fått en hel tand efter att den virriga tandhygienisten jag träffade sist slipade bort halva tanden......och även lagat den avbitna tanden.

Varför är jag så himla trött för???????Jag orkar ju inte göra ett smack!
Senare idag ska jag ut och övningsköra igen med mamma! Vägen mot körkortet börjar minska! :D


~ Love B ~

Keep on walking


Idag snörade jag på mig joggingskorna och tog mig en rejeäl powerwalk med Erica! Vi avslutade med en joggingrush och styrka i parken!
Så härligt att lägga sig ner i gräset efteråt och bara låta vinden svalka en :)

Nu är jag nyss hemkommen och jag är helt slut i varenda muskel! Så nu blir det att fixa lite god och nyttig efter-tränings-mat för att sen mysa ner mig i soffan!




~ Love B ~

Helgen


Det är en riktigt trött Bianca som skriver idag. Allt pollen i luften tar död på mig!

I fredags var de ju avskedsfest för Anna (eller säger man avskedsfest? Adjöfest? Hejdåfest? Avskedsfest låter ju som avskedad, som att man fått sparken. Fast avskedad. Vad är det för jäkla ord egentligen? Som att någon torkat av en med en sked, typ)
Ja, iallafall hon ska flytta till Götet så vi var hemma hos henne och hade mycket trevligt!!

I lördags fikade jag i det fina vädret med Michis. Trevligt var det!
På kvällen hade vi femkamp mot en annan familj! Ojojoj det blev en hel del skratt när man såg tjocka pappa hoppa plastsäck och en alltid lika snurrig syster springa ner sig själv efter några varv irländsk julafton och när mamma frågade om hon tyckte att Usama Bin Laden var snygg! (vi spelade galenpanna, där man skriver en lapp med ett namn på)
ja jag kan ju inte kalla mig mästerfotograf direkt och kan inte kalla det för bildbomb, men här kommer de suddiga mobilkamerabilderna som lyckades fastna, ja de som man kan urskilja något på:P




~ Love B ~

Tonight


Ikväll är det som sagt fest. Lite avskedsgrejs för Anna. Kommer nog bli gölet skoj!

Skulle gärna vilja ha på mig något liknande ikväll. Väldigt enkelt men med en blå färgklick som piffar upp det hela, gråsvart sotning och en stram hästsvans. Shorts på om vädret tillåter, annars på med en snygg svart kavaj!


outfit for tonight




~ Love B ~

20110812


Det är fredag.
Jag jobbar min sista dag på sommarjobbet
Jag har haft min första körlektion (som gick smärtfritt)
Det är mindre än tre timmar kvar till helg och solen skiner!
Ser ut att kunna bli en riktigt trevlig kväll och helg och då är det partyparty!!!

I helgen ska jag försöka sätta igång här, fixa & trixa lite. På söndag ska jag försöka slänga upp en bildbomb på helgens bravader!
....Om jag lyckas ta några kort vill säga, vilket jag inte är sååå bra på. Men det fåre bli ändring på nu när man är bloggare ;P


~ Love B ~

Välkommen hit!


Öppnar upp ett nytt kapitel i mitt liv, nämligen en blogg. Och varför startar jag en blogg då? Tidsfördriv, kul att se om det är min grej, kanske nya Kenza? Vem vet, jag vet inte heller, kändes som något jag var sugen på nu, så vi får se hur länge suget håller i sig ;)

So here we go!


~ Love B ~

RSS 2.0