Oj oj oj


Idag är jag en mycket glad tjej, gladare får man nog leta efter :) Idag lyckades jag med det jag hoppats på och hållt på med i ett tag, nämligen att ta körkort!!!! Teorin och uppkörningen avklarade på första försöket, weei! :D Och inte nog med att jag äntligen fått körkortet i min ägo, imorgon kväll åker jag och familjen upp till stockholm för att lämna landet torsdag morgon då vi åker till USAAAA :D Sola, bada, shoppa och bara ha det sjuhelvans underbart!! Precis vad jag behöver. Har ingen motivation för fem öre så det här blir bra, det blir toppen :D:D:D:D:D
Mycket glada gubbar i detta inlägget men så får de bli!!!!
Resefeber har jag också, är bara helt dampig och flummig hela tiden :P Köpt ny fin resväska har jag också så den ska jag sätta igång och fylla nu, men bara lite! För allt annat ska ju köpas i NewYork liksom ;) Pussokram

~ Love B ~

En blandning av sött och salt


Kom hem från skolan för en liten stund sen. Helt muck! Var ju hemma hela förra veckan och känner att jag ännu inte är helt bra :( Så nu blire lite mellis och vila med vindruvor och hemmapoppade popcorn...LOOOOOVE IT!!

Tänkte kanske kolla lite på kanal 5s modelljakten(Någon som vet, äre nåt att ha?) och vänta på att 90210 ska börja :)

2 veckor kvar bara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~ Love B ~

Mood board and Grey's Anatomy


Satt och knåpade ihop en liten mood board nu såhär på kvällskvisten. Nude-färger, brunt och beige, leopard, diskret sotade ögon, eyeliner och guldiga accesoarer. Me like!!
Och så började Grey's Anatomy idag!! GLAD TJEJ!!! :D


~ Love B ~

No strings attached


Är bosatt på samma ställe som igår. Framför teven, med röda filten, fortfarande sjuk :(
Dock har jag bytt ut de krispiga pommesen mot en liten ful papperspåse med godis i :P Lakrits, choklad och fudge står på menyn :)
Men idag var jag lite duktig och åt en riktig frukost innan :)


Nu ska jag klicka igång No Strings Attached och hoppas på att den är bra :)
På återseende!

~ Love B ~

Bullar till frukost. Pommes till lunch


Jaa. Det är faktiskt okej när man ligger hemma och är sjuk och inget annat faller en i smaken!

Feberfrossa hela natten, tennisbollar i halsen och ont i hela kroppen.....
Har suttit fast i soffan hela dagen, för annat orkar jag inte :( Kollat Grey's Anatomy, The Good Guy, sovit, ätit mango och nu väntar jag på att mina pommes ska bli klara :D Kollar även på The Bachelor med Brad Womack. Hottie!!

Nu är mina pommes klara :D
Pussokram

~ Love B ~

RSS 2.0