Counting down the days....


Räknar ner dagarna... Räknar ner dagarna till helgen...Räknar ner till den dag jag får någon slags vila....Dagen jag får sova ut och vakna av att jag är pigg...
Jag är sååååå trött..Jag går upp klockan 7 på morgonen. Jag börjar min praktik klockan 8. Jag slutar min praktik kl 16 och jag börjar jobba klockan 16, till 1-2 på nätterna. Och så börjar det om..
Kroppen börjar säga ifrån lite nu..
Men snart är det helg..Snart är det lov..Snart är det jul...Det ska bli skönt :D

Nu kommer det barn hit som ska lussa!! BYE

~ Love B ~

tisdag, eller sa du tisdag?


Alltså. Ibland blir man irriterad... I måndags skickade jag mejl om att jag behövde boka tid för ny utskrivning på recept av p-piller. Jag skrev och frågade om de hade några tider på måndag om två veckor (eftersom jag är upptagen enda fram tills dess).
Jag fick svar om att jag var välkommen in under deras drop-in tider, den måndagen jag mejlade, mellan 14-16.
Det var ju snällt att jag kunde komma in och fixa det redan samma dag, men det var ju bara det att jag inte kunde den dagen....
Så jag skrev ett nytt meddelande där jag skrev att jag tyvärr bara hade tid att komma in måndagen den 19/12 eller någon dag den veckan, men visste ju inte om de fortfarande hade öppet då, så nära in på julen.
Jag får ett nytt svar där det står att de har ont om bokade tider nu så nära inpå julen och att snabbast hjälp kunde jag få om jag kom in den 19onde på deras drop-in tid mellan 14-16.
Nu hade de äntligen börjat fatta att det var endast den 19onde jag hade möjlighet att komma in...
Nu var det ju bara så att jag bara var ledig fram till klockan 13 den måndagen och frågade om det fanns möjlighet att komma dit runt halv ett den 19onde.
Då får jag mitt sista svar. "Du är välkommen till oss, nu på tisdag 13/12 kl 10.00. Välkommen"

Alltså, jag hade bett om att få tid måndag om två veckor, men får tid nu på tisdag...Jag har skrivit i tre mejl, måndag, men får ändå tid en tisdag....
Hujedamej....

Inget ont till er på ungdomsmottagningen! Ni är jättetrevliga och duktiga! Men detta var bara lite kul. Ett missförstånd. Ibland blir det lite fel helt enkelt :P

~ Love B ~

Excited!!!


Just nu sitter jag och preppar inför eftermiddagen och kvällen med ansiktsmask, fix av naglar och bryn och sen en lååååång varm dusch! För ikväll börjar jag jobba, som servitris, på en ny restaurang här i Öret! Ska bli riktigt spännande men jag är riktigt nervös, eftersom det är första kvällen restaurangen har öppet, det är premiärkväll för både restaurangen OCH mig!! Jag har aldrig arbetat som servitris innan men ändå ville de anställa mig!:) Känner att jag har mycket press på mig men det ska ändå bli riktigt kul att se vad jag går för! Ca 180 gäster ska gå därifrån nöjda och vilja komma tillbaka!
Excited, nervous, happy....Nu kör vi :D
Wish me luck :D

~ Love B ~

RSS 2.0